I després

NOVA IL.LUMINACIÓ PELS PASSOS DE VIANANTS DE SANT FELIU DE GUÍXOLS

Compartiu aquesta història

L’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols engega un seguit d’actuacions per a dotar d’il.luminació alguns passos de vianants dins les tasques de reforç de la seguretat vial.
La regidora de Serveis Municipals, Laura Aiguaviva, ha explicat quines són les diverses actuacions previstes.

Per una banda s’actuarà en 12 punts de passos de vianants amb vial situat en façana.
Són els de la carretera Tossa, carrer Rufo amb Cuenca, Gravina amb Ronda Joan Casas, carrer Gravina amb Cervantes, Avinguda Balears amb Lugo i a la zona de la farmàcia, Avinguda Catalunya amb carrer València i Cosme Calzada, carretera Girona amb carrer Lleida i també Sant Adolf, i carrer Girona amb Rambla Generalitat.

Aiguaviva també comenta els tres passos a il.luminar amb focus en fanal o en punt de llum de recuperació —una llumenera que fins ara era en una altra ubicació de la ciutat i que ha estat reemplaçada.
Les feines es realitzaran a la Ronda de Ponent —zona busos—, al pas de vianants del carrer Dos de Maig i Pitarra, i entre la carretera de Girona i Plaça 11 de Setembre.

La regidora també parla del reforç amb columna i fanal de vianants visible i connectat a l’enllumenat públic, en aquest cas en 10 punts de la ciutat: carrer Callao —al pas de vianants de la Piscina Municipal i també del Teatre—, al carrer Indústria amb Luchana, i Rufo amb Avigunda Canàries. També a la carretera de Girona als encreuaments amb Miquel Mateu, l’accés a Pedralta, Mas Balmanya i la farmacia, a més de al pas de vianants de la zona comercial, amb il.luminació a banda i banda. Finalment, Avinguda Catalunya amb carrer Osca.

Els passos de vianants on s’actuarà amb punt d’il.luminació doble serán dos: Avinguda Balears —al pati del Col.legi Baldiri, a la zona de contenidors— i a la carretera Girona amb Ronda Joan Bordàs.

També cal destacar els tres punts en passos de vianants que aniran amb fanal solar. El consitori ja disposa d’aquesta tecnología ja que l’havia adquirit per a un sector de Sant Feliu on finalment no va poder ser emprat.
Seran al carrer Callao —a la Piscina Municipal— i al pas de vianants dels carrers Oviedo i Santander. També al sector de l’Avinguda Catalunya amb el carrer Joan Camisó.

La inversió total prevista és de 49.000 euros, IVA inclòs.

 

 

 

El més llegit

I després