I després

NOVA EDICIÓ DEL PROJECTE ROSSINYOL

Compartiu aquesta història

L’acte inaugural es va fer el passat divendres 22 de novembre a les dependències de l’Ajuntament de Sant Feliu amb representants de la Universitat de Girona, de l’Ajuntament i dels alumnes que hi participen.
Com ja informàvem fa uns dies, el projecte Rossinyol és un projecte de mentoria per afavorir la inclusió i integració de l’alumnat estranger.
Es basa en el treball voluntari de l’alumnat universitari que, degudament format i acompanyat el desenvoluparà al llarg del curs. Aquest projecte es desplega gràcies al repartiment de compromisos i responsabilitats entre la UdG i l’enllaç territorial que és el representant de l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.
Va dirigit a nens i nenes en risc d’exclusió social, d’origen estranger, amb dificultats per comunicar-se en català (però amb un coneixement mínim de la llengua per poder-se comunicar amb el mentor/a), procedents de famílies amb dificultats econòmiques i amb absència de referents universitaris en l’entorn familiar. Consisteix en una mena d’acolliment fora de l’escola i fora de l’horari escolar on un universitari o ex-universitari li fa de “germà gran”.

El més llegit

I després