I després

Nova edició del Programa Treball i Formació Línia DONA i MG45

L’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Local de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols engega una nova edició del Programa Treball i Formació 2021 Línies DONA I MG45 a través del Servei d’Ocupació de Catalunya.

Compartiu aquesta història

L’Àrea de desenvolupament econòmic i local  de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols engega una nova edició del Programa Treball i Formació 2021  Línies DONA I MG45 a través del Servei d’Ocupació de Catalunya.

El programa disposa de dues línies de subvenció:

Línia DONA: dones en situació d’atur que es trobin en una de les situacions següents:

  • Les dones en situació d’atur inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades, víctimes de violència masclista.
  • Les dones en risc de caure en situació d’atur de llarga durada no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni d’ajuts. S’entén per dones en risc de caure en situació de llarga durada, les dones inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO), com a mínim 6 mesos durant els 24 mesos anteriors a la data de la presentació de la corresponent oferta d’ocupació.
  • Es prioritzen les dones monoparentals i les dones que no tinguin la cotització suficient perquè se’ls reconegui la pensió de jubilació quan arribin a l’edat ordinària de jubilació.  

Línia MG45: persones de 45 anys o més que estiguin en situació d’atur inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO).

Es contractaran a 4  persones a jornada completa durant 12 mesos

Els llocs de treball són els següents:

Línia DONA:

  •  1 auxiliar administratiu amb titulació acadèmica
  •  1 administrativa amb titulació acadèmica.

Línia MG45:

  • 1 persona com a informadora de carrer
  • 1 persona com a conserge d’edificis municipals

Aquest contracte de treball és efectuat d’acord amb les condicions establertes amb la Resolució EMT/2859/2021, de 17 de setembre, per la qual s’obre la convocatòria per a l’any 2021, en relació amb les actuacions del Programa Treball i Formació, de les línies MG45 i DONA ( SOC-TRFO EELL CS) ( Ref. BDNS 584707) L’Ordre EMT/176/2021, de 9 de setembre, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions del Programa Treballi Formació ( SOC- Treballi Formació).

Per poder formar part del programa s’ha d’acreditar:

  • Que la persona estigui inscrita a l’Oficina de Treball i que,  es compleixen els requisits de participació de la línia subvencionada.

Les persones interessades us podeu adreçar al Servei d’Ocupació Municipal fins el dimarts dia 9 de desembre per rebre més informació, o bé al correu electrònic som@guixols.cat

El més llegit

I després