600 MIC 2017 FOTO BERGANTI

Nova edició del MIC a Sant Feliu de Guíxols per Setmana Santa

Fotografia de portada: Bergantí

Entre el 17 i el 20 d’abril tindran lloc a Sant Feliu alguns dels partits de la nova edició de la Mediterranean Intenational Cup 2019 —MIC— .
Aquest és un torneig de futbol base internacional que porta a la nostra ciutat alguns dels clubs i seleccions més importants del món. Sant Feliu de Guíxols acull partits d’aquest campionat, fortament arrelat a la Costa Brava, amb equips base de màxim nivell.

Els enfrontaments tindran lloc als camps Josep Sunyer i Arxer i de Vilartagues amb la categoria U16 i també s’hi disputaran els setzens de final. Entre els clubs que seran a Sant Feliu s’hi troben el RCD Espanyol,  el Villareal CF , i d’internacionals com el Shakhtar Donetsk d’Ucraïna, el BCN FC Canada o el FC Central Los Angeles.

El torneig va néixer amb l’objectiu de donar l’oportunitat a joves de qualsevol racó del planeta de poder conviure i competir amb els millors equips, pedreres i jugadors del futbol mundial. Dinou anys després, MICFootball segueix amb el mateix esperit.
Podeu consultar tots els partits i els seus horaris al web de l’ajuntament, aquí.

 

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació