Guíxols des del Carrer ha presentat aquest dimarts el seu candidat a les eleccions municipals, Jordi Lloveras, en un acte on ha estat acompanyat pel candidat al Congrés de Catalunya en Comú-Podem per Girona, Joan Luengo.
Sota el lema Bons a l’oposició, millors al govern s’ha desglossat, a grans trets, el programa amb el què la formació concorrerà a les properes eleccions municipals.

Lloveras ha comentat que “s’ha construït a partir de les jornades obertes de debat que Guíxols des del Carrer va organitzar durant el mes de març i que gira al voltant de 5 grans eixos: participació i transparencia, primer les persones, medi ambient i protecció als animals, ciutat republicana i ciutat proactiva.

Joan Luengo ha insistit en la importància que En Comú-Podem, i la confluència amb Unidas Podemos, aconsegueixi un bon resultat a les eleccions generals perquè “som l’única garantia d’avançar i poder veure la política en color, perquè si sumen PP-Cs-VOX significarà tornar al blanc i negre i si la suma és de PSOE-Cs estarem en una tonalitat de grisos”.