I després

Nova edició del certamen de teatre professional ‘Guíxols escena’ Tardor 2021

Torna a Sant Feliu de Guíxols una nova edició del certamen de teatre professional ‘Guíxols escena’, que porta fins la ciutat actrius i actors de primer nivell i produccions teatrals amb el prestigi de la Sala Beckett, la productora Bitó, o Villarroel.

Compartiu aquesta història

Torna a Sant Feliu de Guíxols una nova edició del certamen de teatre professional ‘Guíxols escena’, que porta fins la ciutat actrius i actors de primer nivell i produccions teatrals amb el prestigi de la Sala Beckett, la productora Bitó, o Villarroel.

S’hi podran veure propostes dirigides per Sílvia Munt, com també unes obres molt atractives per als més menuts. Podeu accedir a la venda d’entrades i a tota la informació fent clic aquí.

► ‘Sopa de pedres’, el dissabte 9 d’octubre a les 5 de la tarda. Guíxols escena menuts.
És una obra pels més menuts de la casa i està interpretada per Anna Farriol i Júlia Santacana, amb direcció de Mireia Fernández.
Producció: Engruna Teatre.

És la història de l’Alma, una nena que ha de fugir del seu país perquè veu com al cel enlloc de volar-hi estels un dia hi arriben els avions. Després d’un llarg viatge, arriba a un indret desconegut on aparentment tothom té de tot però no volen compartir res amb ella. Amb enginy i intel·ligència fa una sopa de pedres que transforma l’individualisme de tot un poble en una feina en equip i dona una lliçó de vida a tots aquells que inicialment li havien tancat la porta.

___

► ‘Karaoke Elusia‘, el divendres 15 d’octubre a les 9 del vespre.
Està interpretada per Lluís Arruga, Biel Montoro i Valèria Sorolla amb direcció d’Oriol Puig.
Producció: Sala Beckett en el context del projecte Extended Universe.

L’Anita, el Sam i el Cristian lloguen la sala privada d’un karaoke per celebrar la seva graduació d’institut. Durant la nit canten cançons i recreen tot el que ha passat aquest últim any. Ha estat un curs difícil per als tres. Fa mesos el Sam es va intentar suïcidar, provocant una allau d’assetjament escolar per les xarxes que pares i professors van ser incapaços de frenar.
Aquest espectacle aborda temes com el bullying i el suïcidi juvenil.
Dins el projecte Ciutat d’art-educació amb cooperació amb l’Institut Sant Elm i Batxillerat artístic.

___

► ‘Sandra‘, el dissabte 30 d’octubre a les 9 del vespre.
La interpreten Elena Tarrats i Josep Julien i els dirigeix Daniela Feixas.
Producció: Sala Beckett i Bitó.

Un escriptor d’èxit, que porta una vida voluntàriament solitària, rep l’estranya visita d’una nena que capgirarà la seva vida de dalt a baix. La nena apareix una nit, i salta la tanca del jardí, mentre l’home pren la fresca. Busca un lloc on dormir i refugiar-se. És evident que fuig d’alguna cosa o d’algú. Malgrat la resistència inicial, l’home, fascinat per aquesta criatura misteriosa que sembla sortida d’una de les seves novel·les policíaques, acaba cedint i deixa que passi la nit al seu jardí. Aquesta trobada s’anirà repetint nit rere nit i, a poc a poc, tots dos aniran forjant un vincle tan estrany com potent.

___

► ‘Kl’aa, la teva cançó’, el dissabte 6 de novembre a les 5 de la tarda. Guíxols escena menuts.
Dirigida pels més menuts, la interpreten Neus Umbert, Laia Piró i Esther Westermeyer sota la direcció de Clàudia Moreso.
Ha obtingut el Premi Feten 2020 al millor espectacle per a la petita infància.
Producció: Inspira Teatre.

Una experiència visual i sonora a través de la veu. Un viatge musical de l’infant en la descoberta del món.
Poc a poc surto del niu, on soc? Qui soc? Amb cada so i amb cada pas em vaig fent més jo, em vaig construint i alhora puc mirar-te més a tu i als altres. Amb la brúixola de la curiositat em vaig allunyant de casa per descobrir nous indrets, noves aventures i fer el meu camí, la meva cançó. La cançó que em fa ser qui soc.

___

► ‘Les irresponsables’, el dissabte 20 de novembre a les 9 del vespre.
Està interpretada per Cristina Genebat, Marta Marco, Nora Navas i dirigida per Sílvia Munt.
Producció: Bitó i La Villarroel.

Com seria fer realitat les nostres fantasies? Fins a on arribaries per ajudar a una amiga? Una comèdia irresponsable que escala minut a minut
La Núria, la Lila i la Fabi es disposen a passar un cap de setmana juntes, fora de la ciutat. La Lila surt d’una separació traumàtica i les amigues la volen ajudar però la cosa es complica i les tres dones es veuen arrossegades per un corrent d’emocions a flor de pell que les convertirà, sense elles voler-ho, en unes autèntiques irresponsables. Una comèdia d’embolics, un cap de setmana amb les amigues on la situació escala minut a minut.
Què passaria si, un dia, de cop, comencéssim a dur a terme tot el que ens passa pel cap? Quins són els límits del que està ben fet i el que està mal fet?

 

El més llegit

I després