I després

Nou taller per ajudar a optimitzar les factures de llum i gas

Compartiu aquesta història

Demà dijous, està previst un nou taller per ajudar a la ciutadania a reduir el rebut dels principals proveïdors energètics de la llar. En concret el taller vol ajudar a optimitzar les factures de llum i de gas, dues de les que més s’han encarit en els últims mesos.

Conceptes com energia contractada o comparar tarifes pot ajudar a reduir substancialment els rebuts que es paguen per aquests subministraments. També es tractarà l’accés a suports com el bo social. El taller ajudarà a familiaritzar-se amb aquests conceptes i donaran algunes claus per intentar reduir el consum energètic, incrementar l‘eficiència i així optimitzar el que es paga amb el que realment es necessita. Ho explica Peru Álvarez, tècnic d’inclusió de àrea d’acció social de Sant Feliu.

 

Es tracta d’una activitat que es fa mensualment amb el suport de l’Escola d’Energia de la Fundació Naturgy . El taller, que es gratuït es farà a partir de les 11h a l’edifici de les Vetlladores i es recomana portar físicament una factura de llum i de gas per tal de poder analitzar-les.

El més llegit

I després