I després

Nou llibre sobre SFG, radiografia de l’evolució a través dels projectes polítics

Compartiu aquesta història

Aquest divendres, 29 d’abril, a dos quarts de vuit del vespre a la biblioteca Octavi Viader de Sant Feliu, es presentarà el llibre Sant Feliu de Guíxols. La ciutat durant la primera dècada del segle XXI. El llibre és obra del periodista Jordi Sopena Palomar, natural de la Franja, però arrelat a Barcelona i que ha desenvolupat aquesta obra a través del material bibliogràfic i hemerogràfic del Centre Documental de la Comunicació (CEDOC), de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), i les entrevistes amb els principals líders contemporanis ganxons.

L’obra és una radiografia de l’evolució política de la ciutat a través de l’anàlisi dels principals projectes municipals que es van desenvolupar en l’última dècada del segle XX i els primers anys del nou mil·lenni. El periodista ha dedicat més de cinc anys en la preparació de l’obra, analitzant els diversos programes electorals dels partits que han concorregut a les eleccions municipals i, finalment, fent un treball de camp per entrevistar en primera persona els protagonistes dels principals esdeveniments. A més a més, l’obra conté un llibret amb material fotogràfic que permet il·lustrar els diversos continguts del llibre.

La presentació comptarà amb la presència del professor emèrit de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB, l’economista Eugeni Giral Quintana, qui ha treballat durant tota la seva carrera amb els materials de propaganda política dipositats al CEDOC; el periodista, col·laborador de El Punt i professor de la UVic, Xavier Ginesta i un representant de l’Ajuntament.

El més llegit

I després