I després

Nou curs de Directors/es d’activitats de lleure al Punt Jove de SFG

Compartiu aquesta història

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols convoca, un any més el curs de Directors i directores d’activitats de lleure al Punt Jove de la ciutat.
Es tracta del curs que dóna accés al títol oficial necessari per poder treballar com a coordinador/a i/o director/a d’activitats de lleure com casals, colònies, esplais, etc. Les sessions teòriques es porten a terme a les instal·lacions del Punt Jove (C/Mall, 61 de Sant Feliu de Guíxols), el curs s’inicia el proper 11 de febrer, és en modalitats de caps de setmana (divendres de 17.00 a 21.00 i dissabtes de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00 hores) i les places són limitades.
Per accedir al curs cal acreditar el compliment d’una d’aquestes tres condicions:
1) Tenir el diploma de Monitor o haver cursat l’etapa lectiva del curs de monitors a l’Escola l’Empordà
2) Ser diplomat o llicenciat en una de les carreres vinculades a l’educació i acreditar experiència com a monitor
3) Tenir 23 anys complerts el primer dia de curs i presentar documentació suficient i fefaent acreditant totes les següents condicions: tenir experiència com a monitor, posseir el títol de batxillerat superior o equivalent i estar avalat per un director titulat de lleure. Finalitzades totes les etapes del curs l’alumne obté el Diploma i el Carnet oficial de Director d’Activitats en el Lleure Infantil i Juvenil de la Generalitat de Catalunya. El diploma correspon de 5 a 8 crèdits universitaris (Exemple: UdG 5 crèdits / UB 8 crèdits)

Veu Quim Díaz
[audio:http://www.rsf.fm/audio/quim.mp3]

El més llegit

I després