I després

NOU CURS A L’ESCOLA D’ADULTS I A L’AFOCO

Compartiu aquesta història

El curs 2015-2016 a l’Escola d’Adults ja ha començat. La direcció informa que “amb un nombre de 608 alumnes matriculats, 55 persones en llista d’espera i amb els grups pràcticament tancats s’inicia una nova etapa plena d’il·lusions, però també amb algunes mancances com, per exemple, l’espai. A causa del creixent nombre d’alumnat que es va incrementant anualment, les aules sovint queden petites. No obstant això, és motiu de satisfacció per a tots veure com l’AFOCO (Associació per a la Formació Continuada), estretament vinculada a l’Escola, arrenca novament oferint cursos semestrals, de 2 hores setmanals, 17 sessions en total, als alumnes i a la població en general.
Justament aquest passat dilluns s’ha celebrat l’assemblea d’enguany de l’Associació, que va comptar amb l’assistència d’una seixantena de socis. Així doncs, s’ha decidit que l’AFOCO oferiria els cursos següents, depenent del nombre d’assistents, que ha de ser d’un mínim de 15 persones, i que començaran durant la setmana del 2 al 6 de novembre:
Els cursos que els assistents a l’assemblea i la junta han proposat són:
-Història Contemporània.
-Geografia Social i Econòmica.
-Anglès.
-Pinnacle.
-Rus.
-Francès.
-Alemany.
Gràcies a l’AFOCO es podrà atendre un conjunt de demandes que arriben d’exalumnes i persones vinculades al Centre, ja que el Departament d’Ensenyament limita força l’oferta formativa. Igualment, el Claustre de Professors, voldria encoratjar les persones que romanen en llista d’espera a perseverar en la seva inquietud formativa. Aprofitem aquestes ratlles per fer-vos saber que aquesta situació de carència de places no és aïllada i única al Centre de Sant Feliu de Guíxols, sinó que és generalitzada a tots els Centres de Formació d’Adults de Catalunya.
Durant la reunió de l’AFOCO d’aquest setembre també s’ha donat la primícia del ressorgiment del projecte “Coneix-te, coneix-nos” pensat per posar en contacte persones de llengües diferents per tal que facin intercanvi lingüístic. Aquest proper 30 d’octubre a les 20h es farà la primera trobada informativa per a tots els interessats del poble al centre cívic Vilartagues.
Per acabar, recordar-vos que els dijous 8, 15, 22 i 29 del mes d’octubre, de 16 a 20 h., l’Escola d’Adults, CFA Sant Feliu de Guíxols, us atendrà per fer-ne la inscripció i per a qualsevol informació que vulgueu rebre”.

 

El més llegit

I després