I després

Nou assalt a Santa Cristina

Compartiu aquesta història

Un altre assalt violent en un xalet de Santa Cristina d’Aro perpetrat per uns encaputxats que van actuar amb gran perversitat a l’hora d’intimidar les víctimes (un matrimoni de jubilats anglesos) segons informa el diari El Punt Avui. L’escenari va ser una casa de la urbanització Golf Costa Brava, de Santa Cristina d’Aro, habitat per una parella que s’hi va instal·lar fa 11 anys quan es va jubilar, ja que el consideraven un lloc tranquil.. Aviat van deixar clar que volien que els obrissin la caixa forta. “Però nosaltres no en tenim de caixa forta”, va explicar ahir la dona, a qui els lladres van intimidar amb el macabre sistema de la ruleta russa.
“Dos cops, em van posar el revòlver el cap i dos cops vaig sentir el clic”, va afegir, alhora que li ensenyaven el tambor del revòlver perquè veiés que hi havia tres bales i que, per tant, algun tret podia ser fatal. “Crec que ho tenien controlat i no van girar el tambor perquè no sortís cap bala, però jo estava força espantada.”
Els lladres no van desistir de trobar la caixa forta però no hi i van optar per arreplegar tots els objectes de valor que van veure al domicili i els pocs diners (uns 500 euros) que el matrimoni tenia a les seves carteres. “Nosaltres sempre comprem amb targeta. Però ells les targetes no les van voler agafar”, va relatar la dona, que també va acabar lligada de peus i mans com el seu marit abans que els assaltants marxessin.
Finalment van poder deslligar-se i alertar la policia i els serveis d’emergència. Durant el robatori, l’amo va patir una fractura d’una costella per culpa dels lladres i va haver de ser traslladat a l’hospital, però ahir ja tornava a ser a casa recuperant-se.
Els assaltants, que per un costat van actuar amb gran brutalitat, van oferir petites mostres d’humanitat quan la dona els va implorar que vigilessin com tractaven el seu marit perquè l’havien operat i està delicat de salut. Un dels lladres va reaccionar demanant-li “perdó” quan el girava a terra per lligar-lo, i després, perquè no estès tan incòmode, li va aixecar el cap i li va posar un coixí a sota del clatell. Les víctimes van rebre ahir la visita dels seus fills, que van venir expressament de la Gran Bretanya per donar-los suport, i també van rebre visites i mostres de solidaritat de molts veïns i coneguts de la urbanització, que van voler donar-los ànims.

El més llegit

I després