Nou assalt violent a un immoble de la comarca del Baix Empordà. L’alcalde de Platja d’Aro, Joan Giraut, ha confirmat a l’ACN que quatre lladres han assaltat aquest dissabte a les nou del vespre un xalet situat a la urbanització Mas Nou de Platja d’Aro i s’han emportat joies i diners, segons informa també el Diari de Girona. El Sistema d’Emergències Mèdiques ha assegurat que diverses dotacions s’han traslladat fins al lloc dels fets, han atès tres persones de les quals dues han rebut l’alta mèdica in situ i una tercera persona ha estat traslladada a l’Hospital de Palamós amb contusions de caràcter lleu. Giraut ha lamentat aquest nou assalt violent que, segons l’alcalde, és un exemple més del que està succeint “massa sovint” a aquesta zona.
En principi, els quatre lladres haurien assaltat el xalet aquest dissabte al vespre i s’haurien emportat diversos objectes de valor com joies i diners en metàl·lic. L’alcalde de Platja d’Aro s’ha mostrat consternat per aquest nou robatori amb força a la població. “Es tracta d’un cas similar als que estan succeint massa sovint aquests dies a Platja d’Aro i Sant Feliu de Guíxols”, ha assenyalat.
L’últim assalt violent semblant a aquest nou cas es va produir aquest passat dimecres a Sant Feliu de Guíxols quan tres encaputxats van entrar a un xalet de l’urbanització Mas Trempat, van lligar al propietari, el van amenaçar amb una arma blanca i es van enduar 5.000 euros en metàl·lic i un telèfon mòbil.