I després

NOU ARJAU SOBRE SALUT I MEDICINA

Compartiu aquesta història

La propera inauguració de l’exposició permanent “Curar-se en salut” a la quarta planta del Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols, a l’edifici de l’antic Monestir, té l’objectiu d’entretenir, educar i fer reflexionar sobre la salut com a patrimoni individual i també com a responsabilitat comunitària. La iniciativa, molt important per a la ciutat, és fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament i el Museu d’Història de la Medicina de Catalunya i ha estat impulsada en el marc de l’Espai del Metge i la Salut Rural del Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols.
En aquest context, el darrer número de la revista L’Arjau proposa un recorregut, a través de diversos articles i imatges, sobre salut i medicina, posant espcial èmfasi en el context local de Sant Feliu i la vall d’Aro i en el projecte “Curar-se en salut”. A través de les pàgines de la revista podreu descobrir com ha evolucionat la ciència mèdica en el transcurs dels segles i de quina manera el progrés i els avenços en medicina ha fet canviar les mentalitats i les formes de guariment a casa nostra. No en va, la salut és i ha estat la clau de volta de l’existència humana, i la seva conservació constitueix una de les preocupacions fonamentals de la humanitat.
L’Arjau és una revista cultural gratuïta sobre temes de Sant Feliu de Guíxols que edita l’Ajuntament a través de l’Arxiu Municipal. El mes de febrer d’aquest any, la revista va rebre el premi a la millor iniciativa de comunicació institucional dins la V edició dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local, organitzats per la Diputació de Girona i el Col·legi de Periodistes de la demarcació.
Podeu trobar la revista als estancs i llibreries de Sant Feliu de Guíxols o en els serveis municipals següents: Museu d’Història, Botiga del Monestir, Oficina d’Informació Ciudadana, Punt d’Informació Juvenil, Guíxols Desenvolupament (estació d’autobusos), Centres Cívics de Vilartagues i Tueda, Biblioteca pública Octavi Viader i Arxiu Municipal. La revista també es pot consultar a la xarxa des del número 1. Cliqueu aquí per consultar el darrer número:“Curar-se en salut”

Arxiu Municipal SFG

El més llegit

I després