I després

NOTÍCIES DE GUÍXOLS COMERÇ I TURISME

Compartiu aquesta història

El passat dijous 21 d’abril es va celebrar a la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols l’assemblea ordinària de socis de l’associació de comerciants de Sant Feliu que va servir per ratificar la nova junta escollida en l’anterior assemblea, amb David Novi com a president, i per aprovar definitivament el canvi de nom i imatge de l’associació per “Guíxols Comerç i Turisme”.
Des de la incorporació de la renovada junta, l’associació ha recuperat una dotzena de socis i n’ha incorporat una dotzena de nous, assolint gairebé els vuitanta associats.
A l’espera de tancar un protocol de col·laboració per aquest 2016 amb l’Ajuntament de Sant Feliu, l’associació es troba aplicant un pla d’acció i objectius i el pla de treball que també es va aprovar en la passada assemblea.
En aquests sis mesos des de la formació de la nova junta, s’ha tancat un acord de col·laboració amb els organitzadors del Festival Porta Ferrada per integrar-lo en el comerç i restauració de la ciutat i s’ha fet mans i mànigues per posar-se al dia en els pagaments a proveïdors i personal, tal i com es va demostrar en l’estat de comptes actual i s’està omplint de continguts una aplicació per a mòbils i tauletes que es presentarà abans de l’estiu.
Sanejant poc a poc els comptes, l’associació espera arribar a la xifra de noranta associats abans de finalitzar l’any per poder complir amb tots els objectius proposats.
En la passada assemblea es va aprovar també un protocol d’opinió, el qual servirà per donar veu als col·laboradors enfront algunes decisions de l’equip de govern de la ciutat, les quals han despertat la preocupació dels comerciants, com per exemple la situació de la Rambla del Portalet, la neteja viària i recollida selectiva, i sobretot el projecte de nou aparcament que afecta tota la zona baixa de Sant Feliu. L’associació vol presentar propostes concretes i alternatives consensuades entre tots els comerciants i també un pla que té com a objectiu dinamitzar els establiments tancats de la zona centre.

El més llegit

I després