I després

Nota d’ERC: “Les presses i la improvisació del govern ens costa car a la ciutadania”

Compartiu aquesta història

Nota d’ERC: “Les presses i la improvisació del govern ens costa car a la ciutadania”

Només quinze dies després refan l’obra pels problemes circulatoris que ha provocat demostrant mancances d’un projecte gens pensat per la realitat de la mobilitat a la zona.

 

Ja fa temps que des d’ERC Guíxols denunciem que l’afany Carles Motas i el seu govern per guanyar unes eleccions l’està pagant cara la ciutadania de les seves butxaques. Avui en tenim un nou exemple a les obres de l’Avinguda Juli Garreta, on després del caos circulatori dels passats dies, s’està aixecant el que no feia ni quinze dies s’havia fet. I és que en aquest afany que té l’alcalde Motas de convertir aquesta avinguda en el Passeig de Gràcia de la ciutat, s’ha oblidat que aquest vial és un dels que tenen més trànsit a la ciutat.

No han durat ni quinze dies les obres que van estrènyer l’accés de vehicles al lateral del Passeig del Mar i de l’aparcament soterrat de la Plaça del Mercat 1 d’Octubre. Mentrestant els ganxons i ganxones pagarem dels nostres diners el sobrecost i la improvisació d’un alcalde que només vetlla pels seus interessos. Serà l’única mostra d’improvisació en aquest projecte? La ciutadania espera dels polítics que els solucionin els problemes i no que en generin de nous. En aquest cas és evident que els nostres polítics no han vetllat per les necessitats reals del qui vivim tot l’any a la ciutat.

Cal recordar que ja hem pagat molt cara les presses de l’alcalde per arreglar els desperfectes de l’espigó de Rius i Calvet sense tenir els permisos de Costes i que finalment han fet variar el projecte originalment aprovat. Així mateix, projectes que havien quedat aturats des de fa temps, s’han reprès en els darrers mesos del mandat provocant un increment de costos només per tenir les obres fetes abans de les eleccions. Al carrer Dr Rovira per exemple, unes obres que rondaven els 130.000€ ens n’acabaran costant 180.000€, uns 50.000€ que pagarem només perquè l’alcalde ho tingui fet el maig del 2023. La Plaça del Nord, que fa uns anys ens pagava la Generalitat de Catalunya a través del seu Pla de Barris, ara per tenir-ho per les eleccions l’Ajuntament n’assumirà el 100% del cost.

Són només alguns exemples de com gestiona els diners públics el govern Motas. Improvisant i generant costos innecessaris que paguem entre tots només per fer obres i més obres que l’alcalde pensa que el poden fer guanyar unes noves eleccions. Des d’ERC defensem que cal invertir, però posant per davant les persones, i per això insistim que la política de “només pedra” fa que les necessitats reals dels ciutadans no se solucionin.

El més llegit

I després