I després

Nota d’ERC: “Les presses electorals porten al govern a fer obres sense els permisos necessaris a Rius i Calvet”

Compartiu aquesta història

Nota d’ERC: “Les presses electorals porten al govern a fer obres sense els permisos necessaris a Rius i Calvet”

Costas de l’Estado no ha donat el permís per la reforma de l’espigó de Rius i Calvet tal com Tots per Sant Feliu i Socialistes havien aprovat i caldrà replantejar el projecte que va passar per Ple.

Que l’alcalde Motas i el seu govern han deixat tota la feina per fer pels darrers dotze mesos de legislatura és evident a la ciutat. Tres anys on no s’ha canviat una vorera, una paperera, un parc infantil, asfaltat un carrer o pintat un pas de vianants, han donat pas a una bogeria només pensada perquè la memòria dels ciutadans oblidi l’estat de deixadesa que han patit i només recordi els darrers dotze mesos i la “molta feina” del govern. Tot això acompanyat de les corresponents fotografies de l’alcalde rodejat de feina que bé es podria haver anat fent els tres primers anys de mandat. Populisme.

En el cas de l’espigó de Rius i Calvet, malmès a principis de 2020 i que hem tingut enfonsat a la nostra badia durant tres estius, fa poques setmanes s’anunciava l’inici de les obres que creiem tenen més a veure amb la proximitat de les eleccions que a la vergonya de la pobra imatge que s’ha donat als nostres visitants. Totes les poblacions han arranjat els desperfectes del temporal Glòria des de temps. La nostra ciutat ha esperat a darrera hora, i això ha fet també que els costos del projecte sigui més elevat per haver deixat passar el temps.

I ara tenim coneixement que les obres s’han iniciat malgrat no tenir els permisos de Costas del Estado i que, per tant, el projecte aprovat pel Ple de l’Ajuntament no es pot portar a terme. Des d’ERC creiem que és molt greu que les eleccions vinents i la seva proximitat siguin motiu suficient perquè l’alcalde decideixi tirar endavant amb la reforma tot i no tenir tots els permisos necessaris. L’alcalde ha comunicat que “no sap com acabaran la reforma”. Gravíssim que els diners públics es gestionin d’aquesta manera, com si es tractés de la campanya electoral d’un partit.

La notícia no fa més que confirmar les sospites que des del nostre grup municipal tenim de fa temps i que explica per quin motiu cap administració hagi aportat diners per reparar els desperfectes del temporal, com sí ha passat a poblacions veïnes: el govern de la nostra ciutat ha anat a la seva i amb un greuge econòmic que la nostra ciutat patirà en haver de suportar el 100% del cost de la reparació. El regidor Saballs durant el Ple on es va aprovar el projecte ens va dir que ells feien l’obra i que després demanaven les ajudes. Ens va enganyar, ja que com és lògic cap administració donarà suport econòmic a un projecte amb el qual no hi està d’acord.

El més llegit

I després