I després

Nota d’ERC: L’assemblea de militants d’ERC Guíxols aprova la llista electoral per les municipals 2023

Compartiu aquesta història

Nota d’ERC: L’assemblea de militants d’ERC Guíxols aprova la llista electoral per les municipals 2023

Darrer tràmit abans de les eleccions amb el que la militància ha aprovat els noms de les 29 persones que acompanyaran a la candidata a l’alcaldia de la nostra ciutat Sílvia Romero

Avui 22 de març era la data fixada per l’Executiva Local perquè l’Assemblea aprovés la candidatura que ERC Guíxols presentarà a les properes municipals, amb l’objectiu de fer que la nostra ciutat canviï el rumb mostrat pel govern els darrers anys. Per això i tal com marquen els Estatuts durant els darrers mesos s’ha estat treballant internament per a configurar una llista de persones de diverses edats, àmbits i perfils que puguin governar la ciutat per a convertir-la en una ciutat atractiva pels qui ens visiten, però també on els qui hi viuen tot l’any tinguin totes les oportunitats.

Amb aquesta intenció s’ha optat per incorporar un bon nombre de persones que sense ser militants d’ERC han cregut que la proposta republicana pel futur de la ciutat és la millor opció, d’aquesta manera li han volgut donar suport i s’han arremangat a treballar les propostes que els republicans oferirem a la ciutadania. Sota la marca de GUÍXOLS FUTUR aquesta candidatura d’independents s’ha integrat a la candidatura d’Esquerra i representen un desig que molts ganxons i ganxones comparteixen: que cal un canvi al nostre ajuntament liderat per ERC.

Finalment, l’assemblea ha aprovat per unanimitat la llista que serà formada per un 50% de dones i un 50% d’homes. Entre els noms algunes cares ja conegudes i d’altres que s’incorporen per primera vegada, que seran presentades durant els pròxims dies. Són persones compromeses amb la ciutat des de molts àmbits: associatiu, social, cultural, esportiu, comercial… que volen traslladar allò que en la seva vida quotidiana fan cada dia per millorar-la i d’aquesta manera fer realitat la ciutat que tots i totes volem.

El més llegit

I després