I després

Nota d’ERC: ERC Sant Feliu de Guíxols escull Sílvia Romero com a cap de llista per a les eleccions municipals del 2023

Compartiu aquesta història

Nota d’ERC: ERC Sant Feliu de Guíxols escull Sílvia Romero com a cap de llista per a les eleccions municipals del 2023

 

Sílvia Romero: “Mantinc un absolut compromís amb el projecte de ciutat que vàrem plantejar l’any 2019 i amb encapçalar un equip jove i transversal compromès amb els valors republicans que ha de representar a tots els veïns i veïnes de la ciutat”.

“Cal un nou lideratge basat en la cerca de consensos i complicitats, obert al diàleg permanent, que escolti i que fomenti la participació ciutadana en la presa de decisions”, ha conclòs.

 

ERC Sant Feliu de Guíxols ha escollit a l’actual portaveu del grup municipal i cap de l’oposició a l’ajuntament, Sílvia Romero, com a cap de llista per a les properes eleccions municipals del 2023.

La candidata republicana, que repeteix com a cap de llista, ha assegurat que es presenta “amb la voluntat de liderar i treballar activament en la necessària transformació de la ciutat”. “Mantinc un absolut compromís amb el projecte de ciutat que vàrem plantejar l’any 2019 i amb encapçalar un equip jove i transversal compromès amb els valors republicans que ha de representar a tots els veïns i veïnes de la ciutat”, ha afegit.

Sílvia Romero també ha parlat del projecte d’ERC per Sant Feliu de Guíxols: “M’agrada molt el concepte de Sant Feliu de Guíxols com a ciutat destí, un lloc on poder-hi viure, gaudir, treballar i crear. Una ciutat moderna, oberta al mar, capaç de generar i atraure talent artístic, empresarial i social”. “Tenim els ingredients com a ciutat, només fa falta saber-los combinar. I és per aquest motiu que cal un nou lideratge basat en la cerca de consensos i complicitats, obert al diàleg permanent, que escolti i que fomenti la participació ciutadana en la presa de decisions”, ha conclòs.

Romero s’ha mostrat orgullosa de poder liderar un projecte valent en el qual “la ciutadania hi trobarà un equip que se centrarà sobretot en les persones, la cultura, les intel·ligències col·lectives i el bon govern a qui podran fer confiança”. “El pòsit de la feina ben feta durant aquests anys a l’oposició és la llavor per a la nostra futura acció de lideratge a l’Ajuntament”, ha assegurat la candidata per Esquerra Republicana a Sant Feliu de Guíxols.

Sílvia Romero (1976) és diplomada en Turisme per l’UdG i té un màster en Gestió de Governs Locals per la UAB i un postgrau en Desenvolupament Local. Fa 17 anys que treballa en l’àmbit de la gestió pública municipal com a cap d’Àrea de promoció econòmica i turisme de Palamós. L’any 2019 va encapçalar la llista d’ERC a Sant Feliu de Guíxols i des de llavors és la cap de l’oposició a l’ajuntament. Durant aquest mandat també exerceix com a consellera i vicepresidenta del Consell del Baix Empordà amb la delegació de l’Àrea social i com a portaveu del grup comarcal. Els seus inicis en política municipal es remunten al 1999 però no va ser fins al 2015 que passa a formar part del govern de Sant Feliu com a regidora de Promoció Econòmica, Projecte Thyssen i Organització. L’any 2017 també va formar part de la llista d’ERC a les eleccions al Parlament de Catalunya.

També s’ha implicat en l’àmbit de l’associacionisme i al llarg de la seva vida ha format part de diversos moviments de Sant Feliu de Guíxols com el Voluntariat Ganxó, l’ACAS o l’Agrupació Teatral Benet Escriba, on encara hi participa activament.

El més llegit

I després