I després

Nota d’ERC: “Els pressupostos de la Generalitat que s’han d’aprovar destinen 600.000 € al Museu Thyssen de la nostra ciutat”

Compartiu aquesta història

Nota d’ERC: “Els pressupostos de la Generalitat que s’han d’aprovar destinen 600.000 € al Museu Thyssen de la nostra ciutat”

Per primera vegada la Generalitat de Catalunya destina una partida específica pel futur Centre d’Art Carmen Thyssen de la nostra ciutat després d’anys de promeses incomplertes. L’aprovació dels Pressupostos per aquest 2023 preveu la primera part dels més de 2 milions d’euros que la consellera Natàlia Garriga i el Govern de Pere Aragonès va comprometre per aquest projecte de la nostra ciutat fa pocs mesos. Una nova mostra de compliment dels compromisos i responsabilitat de govern d’Esquerra Republicana.

Creiem que el projecte és important per la nostra ciutat, però sempre hem defensat que no el pot assumir la ciutat per si sola, ni ara en la seva construcció, ni una vegada obert en el seu manteniment. Estem convençuts que hem de ser capaços d’implicar diferents administracions per un projecte que és també de país. Per això hem exigit al govern de la ciutat i a l’alcalde responsabilitat a l’hora de gestionar un projecte d’aquesta magnitud, pensant sempre que els nostres veïns i veïnes tenen també d’altres prioritats. Començant per les persones i entitats que es dediquen també a la cultura des del nostre municipi.

Estem convençuts que el Govern de la Generalitat pot servir per transformar el futur del nostre país, i això passa per ser útils a la ciutadania i fer que les coses passin. En aquest cas i després de molts anys esperant, per primera vegada la Generalitat de Catalunya destinarà l’1’5% del seu pressupost a Cultura, donant resposta a una demanda del sector de fa anys. Un bon exemple a seguir.

El més llegit

I després