I després

NOTA DEL PDeCAT SOBRE LA XARXA D’AIGÜA A TUEDA

Compartiu aquesta història

El grup municipal del PDeCAT ha enviat una nota als mitjans on incideix sobre una qüestió que va plantejar en el passat Ple Ordinari referent sobre la xarxa d’aigües potables del barri de Tueda i que diu textualment:

“EL GOVERN VOTA EN CONTRA DE RENOVAR LA XARXA D’AIGÜES POTABLES DEL BARRI DE TUEDA

“Tot i que el cost de la nova instal·lació aniria a càrrec de la inversió anual que ha de fer per contracte AQUALIA al nostre municipi, el govern tripartit ( TPSF, ERC, PSC) va votar en contra de la moció de PDeCAT de destinar els diners suficient per fer l’obra pública necessària. De fet ni tan sols varen acceptar la proposta de PDeCAT d’iniciar una fase de les obres enguany.

Fins a 43 avaries s’han comptabilitzat al Barri de Tueda els darrers 4 anys. Ja al 2015, al final de la nostra legislatura es va elaborar un estudi tècnic de tota la xarxa d’aigües del barri per valorar la renovació de les instal·lacions però al entrar el nou govern, l’actuació va quedar posposada indefinidament.

Segons l’informe tècnic, els carrers més afectats del barri i per tant els que necessiten d’una actuació prioritària son : Cubies, Ortiz de la Vega, Barraquer, Goya, Cervantes, Fortuny, Albertí, Gravina, Sta. Teresa, Bourg de Peage i Plaça Gaziel.

Ens consta que l’Associació de Veïns del Barri de Tueda, ha reiterat al govern en diferents ocasions la necessitat de renovar la xarxa que presenta avaries contínues provocant greus problemes als veïns que han de patir talls d’aigua tot sovint per manca d’inversió en un servei que és de primera necessitat i el qual l’Ajuntament està obligat a garantir.

Des del nostre grup, demanem al govern local que es repensi la seva decisió i executi les obres de renovació de la xarxa d’aigüa al Barri de Tueda per evitar més problemes als veïns”.. “

El més llegit

I després