I després

Nota de Tots per Sant Feliu: La JEC obliga a canviar denominació a JxCat a Sant Feliu de Guíxols

Compartiu aquesta història

Nota de Tots per Sant Feliu: La JEC obliga a canviar denominació a JxCat a Sant Feliu de Guíxols

No saber ni el nom que tens

La Junta Electoral Central ha obligat avui al grup municipal de Junts per Catalunya a utilitzar la seva denominació i no la de Junts per Sant Feliu. Tots per Sant Feliu va registrar la marca el 2018 per evitar confusions entre l’electorat pels canvis continus de denominació de l’extinta CiU.

Es dóna la circumstància que el Grup Municipal de Junts per Catalunya ha estat usurpant la denominació Junts per Sant Feliu de Guíxols tot i els intents per part de TSF a que utilitzessin les marques que li son pròpies i no les que pertanyen a altres formacions. Desconeixem el motiu que els porta a voler amagar la seva denominació electoral de Junts per Catalunya.

Aquests intents han estat infructuosos i el grup municipal de JXCAT ha continuat utilitzant la marca amb la intenció de generar confusió i difondre missatges falsos entre la ciutadania. Instem a Junts per Catalunya a realitzar una confrontació política dins les regles més bàsiques de la democràcia, la confrontació d’idees amb veracitat, i deixin d’emetre informacions falses i que busquin generar desinformació entre la ciutadania, començant per tenir clar quin és el nom del partit polític amb el que es presenten a unes eleccions.

La Junta Electoral de Zona, la Junta Electoral Provincial i la Junta Electoral Central han resolt en el mateix sentit i han notificat JxCAT quina serà la seva denominació en aquestes eleccions i els obliga a que “retiri, no editi, ni publiqui qualsevol referència a la denominació “JUNTS PER SANT FELIU DE GUÍXOLS” en qualsevol format escrit o digital sota l’advertència de l’obertura d’expedients sancionadors.

El més llegit

I després