I després

NOTA DE L’ANC AVALUANT EL 9N A SFG

Compartiu aquesta història

L’Assemblea Nacional Catalana ha difós una nota en la qual fa una valoració de la diada del 9N a més de la taula definitiva de resultat: “El passat diumenge 9N Catalunya va exercir lliurement el seu dret a posar les urnes, a votar i a decidir sobre el seu futur polític. Malgrat totes les dificultats i suspensions per part de l’estat espanyol, la ciutadania s’ha mobilitzat novament i ha demostrat un alt grau de maduresa democràtica.
A Guíxols la jornada va transcórrer amb total normalitat des de ben d’hora, gràcies a l’esforç de tots els voluntaris i voluntàries que van fer possible l’obertura dels dos Instituts a l’hora indicada, els busos llançadora i tots els informadors dels diversos punts de recollida, així com els ciutadans.
Guíxols per la Independència durant dues setmanes ha treballat per tal d’informar als ganxons i ganxones dels llocs de votació i la documentació necessària i, el 9N, va desplegar un dispositiu de mobilitat especial amb l’objectiu de facilitar la màxima participació, aconseguint que el 9N, Guíxols registrés un total de 6882 vots.
Publiquem els resultats oficials definitius per Instituts i meses, i el global de la ciutat. En el proper número, Guíxols per la Independència de l’Assemblea Nacional Catalana farà públics el total de les despeses generades, com a exercici de transparència a la ciutadania, sufragades de manera íntegre per la nostra entitat.
El nostre lema de la campanya 9N ha estat “Ara és l’hora de la gent, de la democràcia, de ser valents, de votar… i de guanyar” i així ho hem fet. Hem votat i hem guanyat. Això sí, gràcies a l’esforç de molta gent que voluntàriament ho ha fet possible”.

Premeu a sobre per ampliar:
llistat

El més llegit

I després