I després

Nota de ERC: “Arriben els contenidors set anys més tard, mentre el govern s’amaga a l’hora de donar explicacions”

Compartiu aquesta història

Nota de ERC: “Arriben els contenidors SET anys més tard, mentre el govern s’amaga a l’hora de donar explicacions”

Des del mes de juliol l’alcalde evita donar explicacions al ple respecte al retard de més de set anys a posar en marxa el nou contracte.

Recentment, hem vist com el govern s’esforça a fer veure que ha donat solució al problema que la ciutat pateix des de fa anys amb la neteja i recollida d’escombraries, amb publireportatges a la revista Guíxols, o a la ràdio i a les xarxes socials. Tot seria molt bonic si no fos que els ganxons i ganxones hem estat pagant un servei que no hem tingut durant set anys, en què el govern Motas ha tingut el contracte amb l’empresa caducat i no ha estat capaç de renovar-lo. Tots aquests anys hem pagat molts diners per tenir una ciutat neta i endreçada, i uns contenidors i maquinària en condicions. No ha estat així.

S’ha demostrat que com és habitual l’alcalde en campanya diu una cosa i en fa una altra després de recollir els vots. Va dir que amb 100 dies ho arreglaria i ha tardat 1.380 dies a fer-ho. Ara toca operació de maquillatge, que esperem no enganyi de nou a la ciutadania i amagui la pèssima gestió del govern i el patiment d’aquests anys. Fa més d’un any que hauríem de tenir els contenidors als nostres carrers i tota la maquinària del nou contracte en funcionament, però no és així i ara el govern s’esforça a tenir-ho abans de les pròximes eleccions municipals.

Durant el ple d’ahir vam viure l’enèsima jugada per tal d’evitar donar explicacions al ple de l’alcalde, fent tot el possible els membres del govern per allargar les intervencions i així arribar a les dotze de la nit, acabar el ple i no arribar al punt on s’havia de parlar de la neteja i recollida d’escombraries de la ciutat. Ja havia passat als tres plens anteriors.

De debò el govern pensa que si el dia que es parli de la qüestió tots els contenidors són ja al carrer oblidarem que durant set anys hem tingut contenidors vells i bruts als carrers per culpa de la seva inoperància a l’hora de fer un nou contracte? Nosaltres no, esperem que els ciutadans d’aquí a uns mesos a l’hora de votar tampoc.

 

El més llegit

I després