La policia local de Santa Coloma de Farners va detenir, dijous al migdia, un noi de 26 anys de Sant Feliu de Guíxols que respon a les inicials de R.B.F. i que portava una vintena de bossetes de marihuana a dins del cotxe i altres materials que serveixen per seleccionar i preparar més vendes d’aquest tipus de droga, com una balança de precisió i un trinxador segons informa el Diari de Girona..

La detenció es va produir quan passaven vint minuts de les dotze del migdia a la plaça Farners. Dos agents del cos van veure com un vehicle circulava en direcció contrària. En aturar-lo van sentir una olor molt forta que els va fer sospitar que portava marihuana a l’interior del vehicle.

Quan van inspeccionar el cotxe van trobar vint bossetes preparades per vendre plenes de marihuana i 24 bossetes més per fer-se servir en un futur i tota mena de material per poder preparar futures vendes: una balança de precisió, un trinxador, dos ganivets i una bossa de supermercat amb marihuana per separar i introduir a les bossetes buides.

Per aquest motiu, els agents van acabar detenint el conductor per tràfic de drogues, segons van informar ahir fonts del cos policial selvatà.