I després

Noi de SFG detingut amb 20 bossetes de marihuana

Compartiu aquesta història

La policia local de Santa Coloma de Farners va detenir, dijous al migdia, un noi de 26 anys de Sant Feliu de Guíxols que respon a les inicials de R.B.F. i que portava una vintena de bossetes de marihuana a dins del cotxe i altres materials que serveixen per seleccionar i preparar més vendes d’aquest tipus de droga, com una balança de precisió i un trinxador segons informa el Diari de Girona..

La detenció es va produir quan passaven vint minuts de les dotze del migdia a la plaça Farners. Dos agents del cos van veure com un vehicle circulava en direcció contrària. En aturar-lo van sentir una olor molt forta que els va fer sospitar que portava marihuana a l’interior del vehicle.

Quan van inspeccionar el cotxe van trobar vint bossetes preparades per vendre plenes de marihuana i 24 bossetes més per fer-se servir en un futur i tota mena de material per poder preparar futures vendes: una balança de precisió, un trinxador, dos ganivets i una bossa de supermercat amb marihuana per separar i introduir a les bossetes buides.

Per aquest motiu, els agents van acabar detenint el conductor per tràfic de drogues, segons van informar ahir fonts del cos policial selvatà.

El més llegit

I després