Natació

Aquest dissabte, 17 de desembre a la piscina municipal La Corxera s’hi celebrarà una trobada de natació amb aletes en què hi participaran els equips de  Palafrugell, La Bisbal, Platja d’Aro (Riembau) i Sant Feliu de Guíxols (Xaloc).

Aquestes proves seran no competitives i de caràcter lúdic, per equips mixtes, fent al final un relleu multitudinari de tots els participants, una mostra unitària de germanor i solidaritat atès que  l’Aquàtic Club Xaloc destinarà tots els fons recaptats aquest dia en la venda de coques i una entrada simbòlica del públic, per tal de contribuir a La Marató de TV3.

La concentració està programada a les 3 de la tarda i l’inici de les proves a les 4. Es preveu la participació d’uns 120 nedadors.

 

Subaquàtic

En relació amb les activitats aquàtiques, cal destacar també, que aquest dilluns, 19 de desembre el Centre d’Activitats Subaquàtiques Costa Brava farà el concurs de pessebres submarins.

 

 Patinatge

Aquest diumenge, 18 de desembre, se celebra una altra manifestació esportiva solidària, a les 5 de la tarda, al pavelló Carles Nadal on tindrà lloc el Festival de Nadal del Club Patí Guixolenc.

L’organització convida a tothom a assistir-hi i a gaudir dels balls que han estat entrenant des de les més petites del club fins les més grans.

Tanmateix es farà la presentació oficial dels 2 grups de xou que es presentaran aquest any al campionat provincial de xou el proper 22 de gener (en les categories de grups petits i cadets.

Hi haurà servei de bar i a la mitja part se celebrarà el sorteig de paneres al temps que s’habilitaran unes guardioles per recollir diners que es destinaran a La Marató.