Campionat d’Espanya de natació amb aletes

Aquest cap de setmana (16/17 de juny) Sant Feliu de Guíxols acull el Campionat d’Espanya de Natació amb aletes.

Se celebra a la Piscina Municipal La Corxera. La primera jornada començarà el dissabte, 16 de juny, a les 10 del matí. La segona, a la tarda, a partir de les 16h. El diumenge dia 17 es farà la tercera jornada, i a la tarda la quarta.

Hi participen nens i nenes de categoria infantil i cadet de tota Espanya. S’hi esperen a la vora de 250 nedadors. Veniu a veure-ho!!

 

Campionat-exhibició de kickboxing aquest dissabte a La Corxera

Aquest dissabte, 16 de juny, a les 6 de la tarda al pavelló poliesportiu de La Corxera se celebrarà un campionat i exhibició de kickboxing organitzat pel Kick Boxing Vilartagas. L’entrada anticipada té un preu de 10 € i a taquilla de 15 €. El telèfon d’informació és el 646 16 13 20.

El kickboxing és un esport de contacte d’origen japonès en el qual es barregen les tècniques de lluita o combat de la boxa amb les d’algunes arts marcials com el karate i la boxa tailandesa. Per tant, està relacionat amb l’antic art del  Muay Thai, però els cops amb el colze i genoll generalment no són permesos, és, per tant, similar a la boxa tailandesa moderna o Thai boxing.

Malgrat que no se’l  considera un art marcial formatiu tradicional o gendai  budo per excel·lència, sinó un esport de combat; un lluitador de kickboxing és una competència renyida pels altres lluitadors de lluita en peus, que prefereixin un altre tipus d’esport de contacte o arts marcials, per la resistència física, contundència, i capacitat per suportar als cops dels seus practicants. Actualment és el sistema preferit per al desenvolupament de la lluita amb peus, usat en les arts marcials mixtes / combinades.