MÚSICA ELECTRÒNICA PER TANCAR EL FESTIVAL

El Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols incorporarà per primera vegada una jornada de música electrònica sota el nom de Electronic Sunset, ha informat l’ACN.

Es tracta d’un esdeveniment d’un sol dia ideat conjuntament per Electrona -una plataforma gironina que organitza esdeveniments d’aquest estil musical-, l’Escola EUMES de música avançada i The Project.

Els impulsors volen acostar aquest gènere a nous públics i ja avisen que no serà “flor d’un dia”, si no que confien a poder seguir programant-ho en les properes edicions del Porta Ferrada. Es farà el 19 d’agost en el Espai Port, coincidint amb l’últim dia del Festival.

La jornada comptarà amb caps de cartell com la mítica DJ de Grenoble Miss Kittin i el DJ berlinès Claptone. A més, també inclou propostes gastronòmiques, culturals i educatives. Divendres es varen posar a la venda les 2.200 entrades del Electronic Sunset.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació