I després

Motas treu pit dels seus anys de govern

Compartiu aquesta història

Ja a la recta final de la campanya electoral el candidat de Tots per Sant Feliu planteja als ganxons fer un viatge al passat i recordar com ha canviat la ciutat en els últims 7 anys amb ells al govern.

En aquest sentit, Motas treu pit d’haver pogut tirar endavant reformes impensables però necessàries per a la ciutat com la remodelació de Rius i Calvet o de l’avinguda Juli Garreta, el cobriment de rieres o el nou aparcament de l’estació de busos.

 Motas se sent especialment orgullós d’haver afrontat  decisions que semblaven impossibles i de, segons afirma, d’haver transformat la ciutat. Una transformació que, segons Motas, permet recuperar la importància i la influència que havia tingut abans la nostra ciutat. Segons el candidat, Sant Feliu està liderant la capitalitat de l’Empordà.

Per tal de reforçar el sentiment de pertinença a Sant Feliu, la formació encapçalada per Motas proposa reformar les dues principals façanes marítimes de la ciutat: la del centre i la de Sant Pol, ja que assegura que són un pol d’atracció  de turisme tan nacional com internacional.

En matèria econòmica, Tots per Sant Feliu  es compromet a fomentar l’ocupació dels locals buits generant atracció de negocis. També vol potenciar els espais de relació i de treball d’emprenedors per tal que comparteixin projectes i sinergies.

La formació proposa una nova ordenança d’ocupació de la via pública, treballada conjuntament amb els comerços i restaurants per millorar la imatge i la qualitat de l’espai públic.

El més llegit

I després