I després

Motas està preparat per passar l’examen de la ciutadania

Compartiu aquesta història

El candidat de Tots per Sant Feliu valora molt positivament la campanya electoral de les eleccions municipals. Carles Motas considera que els comicis seran una avaluació de la feina feta aquests últims 8 anys i assegura estar preparat per passar aquest examen amb la ciutadania.

Motas recorda que al tractar-se d’un grup independent han de comptar els vots un a un, pel que demana als ganxons que vagin a votar aquest diumenge. L’actual alcalde de la ciutat creu que en aquests anys han aconseguit sacsejar una ciutat que estava adormida.

La formació proposa continuar augmentant la plantilla de la policia local per consolidar el cos local de seguretat. També volen trobar una nova seu per a la comissaria. En materia d’urbanisme, a banda d’acabar les obres en marxa actualment, també es proposen cobrir la riera de Sant Pol, la de Tueda fins al port i continuar amb la cobertura de la riera del Monestir. També es proposa ampliar els espais del centre cívic de Tueda. 

Tots per Sant Feliu tancarà campanya amb un acte públic aquest vespre a la plaça Salvador Espriu, al barri de Vilartagues.  Demà celebraran el final de la campanya amb un sopar privat amb els membres de la llista

El més llegit

I després