I després

Motas crearà una oficina de Policia a Vilartagues

Compartiu aquesta història

Tots per Sant Feliu va compartir ahir berenar amb els usuaris del Centre Cívic de Vilartagues. El candidat va aprofitar la visita per assenyalar les seves propostes al barri.

Carles Motas explica que pel proper mandat vol continuar amb la descentralització de l’Ajuntament portant serveis a Vilartagues. Recorda que en breu s’obriran les noves dependències d’Acció Social a la plaça Salvador Espriu i que fa temps que hi ha una unitat de l’Oficina d’Atenció Ciutadana al mateix barri. Ara anuncia la seva intenció de crear una oficina física i permanent de la Policia Local a Vilartagues.

 L’objectiu de la formació es  revitalitzar el barri generant activitats i dinamitzant les places com la de Salvador Espriu. Motas explica que fa temps que es treballa en aquest sentit i recorda que activitats que sempre s’havien fet a la zona centre s’han portat a Vilartagues com el Porta Ferrada o el dinar de la gent gran. Motas explica que es volen recuperar activitats com el cinema a la fresca i d’altres en col·laboració amb la junta de veïns del barri.

  Motas recorda que aquest mandat s’ha invertit en la millora de voreres al barri, amb més d’1 milió d’euros, i que la voluntat és continuar desplegant el seu pla de millores de carrers, voreres i places.

En el seu programa electoral també es proposa la creació d’un servei d’assessorament jurídic gratuït, que se situaria al Centre Cívic de Vilartagues, i especialment adreçat a persones en situació de vulnerabilitat.

El més llegit

I després