I després

Moren Manel Iglesias Galcerán i Montserrat Estañol

Compartiu aquesta història

Montserrat Estanyol

Com ja havíem informat en una entrada en el Facebook el passat divendres, dissabte se celebraven els funerals per Montserrat Estañol de Can Salvi a la parròquia del Monestir a l’edat de 83 anys deixant un gran record personal entre els guixolencs així com una fonamental aportació a la hostaleria local per la seva tasca al front del restaurant que portava el seu nom (conjuntament amb el seu marit, Joan Clarà, en Salvi) i que després va canviar el nom pel de Can Salvi en fer-se càrrec del negoci el seu fill Quimet.
Va regentar el restaurant del passeig del Mar on hi feien parada els turistes que, des de diversos punts de la Costa Brava feien escala o destí en el seu trajecte a través dels Cruceros Costa Brava.

 

Manel Iglesias

Manel Iglesias, cofundador l’any 1974 amb josep Bastons i Marià Cervera del grup d’havaneres Peix Fregit, va morir divendres a l’edat de 86 anys, després d’una llarga malaltia.

En Manel va formar part del primer nucli de la Cançó de Taverna de Sant Feliu al qual es va incorporar més tard formant un duet amb Miquel Solés amb el qual varen fer diverses actuacions.

Nascut a la vila de Palafrugell i resident a Sant Feliu de Guíxols, Manel Iglesias va ser el vocalista de la cobla orquestra La Principal de Palafrugell. Posteriorment, i juntament amb diferents companys de La Vella, va crear el Conjunto Don Juan, amb el qual van actuar a diferents poblacions de les comarques gironines, arribant a convertir-se en el grup referent de l’època.

Manel Iglesias Galceran estava casat amb Francisca Juaniquel Solés i tenia dos fills. L’acte de comiat es va celebrar ahir a les 12 del migdia, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

 

 

 

El més llegit

I després