I després

Mor Josep Maria Isern a l’edat de 82 anys

Isern havia estat director del setmanari Àncora i president de l'Associació Entorn Malalts d'Alzheimer i Demències

Compartiu aquesta història

Imatge: Josep Andújar

Ahir dilluns 10 de juliol va morir Josep Maria Isern a l’edat de 82 anys. Isern era una persona molt reconeguda a Sant Feliu ja que havia estat director de l’històric setmanari Àncora de la nostra ciutat, un dels mitjans de comunicació locals més importants de la zona.

Isern també era molt conegut a la ciutat per haver estat president de l’EMAD, l’Associació Entorn de Malalts d’Alzheimer i Demències. Amb poc més de cinquanta anys d’edat, la seva esposa va emmalaltir d’Alzheimer i va morir al cap de setze anys a causa d’aquesta malaltia. Per aquest fet, Isern, l’any 2000, va impulsar la fundació de l’entitat. A més, també havia col·laborat amb altres entitats del municipi, a les quals sempre estava disposat a ajudar.

Va ser redactor al setmanari Àncora des del 1972. Vint anys després va rellevar el seu pare, Claudi Isern, com a director, fins la desaparició de la publicació l’any 2016. Es va convertir així en el director amb més anys en el càrrec, sumant-ne 24. També va ser actor de les formacions teatrals Agrupación Artística de Acción Católica, l’Agrupación Romea, a la secció teatral del C.E. Montclar, a l’Arlequí de paper i a Imagina’t teatre.

La vetlla i la cerimònia se celebren avui dimarts 11 de juliol al tanatori de Sant Feliu de Guíxols. La vetlla serà de 10 a 13 i de 16 a 18 hores. La cerimònia està prevista per les 18.00 hores.

Imatge presa a casa de Margarita Wirsing, improvisada redacció del setmanari Àncora.

El més llegit

I després