Tal i com es va fer l’any passat, l’Ajuntament informa que per tal de facilitar l’arribada de ciutadans de la part alta del municipi per contemplar les rues del divendres i diumenge, hi haurà un servei de Montdela amb el mateix preu del bitllet, podent fer ús dels abonaments.
En relació a la Rua del divendres, atès que Juli Garreta i Passeig del Mar es tancaran per la rua, a partir de les 17.30 la parada serà a la Placeta Sant Joan, fent les parades habituals fins Vilartagues per la Ctra de Girona, Mossos d’Esquadra, Avda. Zaragoza, Avda. canàries, Avda. Balears fins a la Ctra. De Palamós (rotonda Milar) on arribarà a les 17.45 hores i tornarà a sortir novament per ésser a la Placeta Sant Joan a les 18.00 hores i així successivament.
Aquest trajecte (Placeta Sant Joan fins Ctra de Palamós – rotonda Milar) es perllongarà  fins les 23.00 hores, connectant Placeta Sant Joan i Ctra. Palamós (rotonda Milar) cada 30 minuts aproximadament.
En relació a la Rua del diumenge, atès que el Passeig del Mar romandrà tancat, la parada d’aquesta zona serà la del Monestir, seguint amb el serveis habituals fins Vilartagues. Després de la sortida habitual a les 13.30 de la Plaça del Monestir, continuarà fent les parades habituals  i allargant l’horari fins les 15.00 hores ( última sortida Plaça Monestir).

Programació Carnaval

• Dijous 7 de febrer
VISITA DE SA MAJESTAT CARNESTOLTES A LA GENT GRAN
A PARTIR DE LES 16.00 h. Sa Majestat Carnestoltes visitarà l’Asil Surís, el Centre Sant Feliu Gent Gran i el Casal d’Avis de Tueda per desitjar un bon Carnaval als més grans.
FESTA DE DIJOUS GRAS AL PAVELLÓ “LA CORCHERA”
A LES 22.00 h.
Festa i ball amb NOUSO.
A LES 23.00 h. Presentació i pregó inaugural de Sa Majestat Carnestoltes 2013. Pregó de les padrines del Carnaval 2013.
TOT SEGUIT
Concert de versions i festa amb LA GLAMOUR BAND.
Les colles locals hauran de sol•licitar les invitacions necessàries per accedir al ball, que en cap cas podrà superar el nombre de participants inscrits.
Preu de l’entrada: 6 € sense consumició.
• Divendres 8 de febrer
PRESENTACIÓ DE COLLES
PAVELLÓ “LA CORCHERA”
A LES 12.00 h.Acte oficial de presentació de les colles participants a la rua, pregó de Sa Majestat Carnestoltes 2013. Tot seguit Vi d’Honor a l’esplanada de la piscina.
Obertura de portes a les 11.30 h.
LA RUA DEL DIVENDRES
A LES 18.00 h.Recorregut: sortida carrer Callao, plaça Monestir, avinguda Juli Garreta, passeig del Mar, passeig dels Guíxols, final cruïlla passeig dels Guíxols amb carrer Colom.
EL BALL DEL TONGO
PAVELLÓ “LA CORCHERA”
A LES 23.30 h.Ball amb la FUNDACIÓN IBIZA. A la mitja part (aproximadament 00.30 h.), lliurament de premis de la Rua.
Atès que es preveu gran afluència de públic, s’habilitaran accessos per accedir més còmodament al recinte.
Les colles participants a la Rua hauran de sol•licitar les invitacions necessàries per accedir al ball, que en cap cas podrà superar el nombre de participants inscrits.
Obertura de portes a les 23.00 h.
Preu de l’entrada: 7 € sense consumició.
• Dissabte 9 de febrer
FESTIVAL INFANTIL
A LES 10.30 h. Xocolatada popular al Passeig del Mar (davant l’ajuntament), gentilesa de l’Associació de Comerciants Centre Ciutat.
A LES 11.00 h. Cercavila infantil amb la companyia MÉS TUMÀCAT pels carrers del centre de la ciutat amb final de festa.
• Diumenge 10 de febrer
LA RUA DEL MATÍ
A LES 11.00 h. Desfilada festiva de les colles de carnaval pel passeig de Sant Feliu de Guíxols. Recorregut: c/ Colom, Passeig dels Guíxols i Passeig del Mar.
BALL DE DISFRESSES
A PARTIR DE LES 17.00 h.
Ball de disfresses a la Sala Las Vegas. Preu: 10 € (berenar i copa de cava inclosos i sorteig). Organitza: Sala Las Vegas.
• Dimecres 13 de febrer
ENTERRAMENT DE LA SARDINA
A LES 20.00 h. Seguici mortuori per efectuar l’enterrament de la sardina, amb sortida des del local de les colles fins arribar a la sardinada popular.
SARDINADA POPULAR
A LES 21.00 h. Sardinada pupular al PARC DE LES ERES, gentilesa de la Confraria de Pescadors de Sant Feliu de Guíxols. Durant la sardinada hi haurà la discomòbil NOUSO, es farà el comiat de “Sa Majestat Carnestoltes 2013” i es lliuraran els premis especials a les colles de carnaval locals.