I després

Missió de promoció turística de Sant Feliu de Guíxols a Verbània (Italia)

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha promocionat la seva oferta turística en la fira “Mercatini di Natale” que es va celebrar a Verbània (nord d’Itàlia) des del dia 4 fins al 8 de desembre. Les ciutats agermanades amb Verbània tenien la possibilitat d’exhibir els seus productes típics i promocionar-se turísticament. Dues ciutats més van fer com Sant Feliu i van col.locar els seus estands en la plaça pensada per a les ciutats unides: Tramin i Spinazzola (ambdues italianes).
Bàsicament el que es va fer va ser promoure turísticament la ciutat, a través de més d’un miler de fulletons repartits entre els visitants. A tothom que s’acostava a la parada es feia una breu explicació de la ciutat, se’ls mostraven fulletons i pòsters i se’ls convidava a gaudir-ne en propers viatges o vacances. Va ser una promoció individualitzada.
El públic de la fira quedava sovint admirat amb les fotografies turístiques de la nostra ciutat. El mercat, a l’aire lliure, es feia cada dia des del matí fins al vespre, a baixes temperatures (fins i tot amb neu durant dos dies). Això va provocar que la gent reaccionés encara amb més ganes als fulletons, que mostren una ciutat d’estiu i càlida.
Molts dels milers de persones que van passar per l’estand de Sant Feliu asseguraven conèixer la Costa Brava. Alguns ja havien estat a Sant Feliu de Guíxols i reiteraven el desig de tornar-hi algun dia. També van quedar molt contents amb els productes artesanals i típics que van poder tastar.

El més llegit

I després