I després

Miquel Aguirre presenta llibre a la Biblioteca

Compartiu aquesta història

Aquest dijous a les 19:00 h. a la Biblioteca Pública Octavi Viader de Sant Feliu, l’escriptor i gestor cultural, Miquel Aguirre, presenta la seva novel·la “La cortina de saca”. La presentació anirà a càrrec de l’exarxiver local, Àngel Giménez.
Aguirre explicava a la nostra emissora que “la novel·la tracta sobre una història situada a Banyoles durant els anys 30 i que parla de les tensions polítiques i socials que vivia la societat catalana en aquella època tant convulsa però, per altra banda, no deixa de ser un homenatge al periodisme de la república que era compromès, que tenia un gran nivell i que només la guerra i l’exili varen estroncar el treball d’aquesta generació de periodistes que varen marcar una època”.
Es fa referència a aquell col·lectiu que treballava tant a diaris estatals, catalans o bé de comarques, especialment a través dels seus setmanaris, foren autèntiques escoles de periodisme compromès.
Aquesta publicació, de prop de 200 pàgines, va guanyar el Premi Valldaura de novel·la, Memorial Pere Calders, que organitza anualment l’ajuntament de Cerdanyola i la Universitat Autònoma de Barcelona que s’ha encarregat de fer-ne la publicació.

cortina-de-saca

El més llegit

I després