I després

MÉS PISOS DESTINATS A HABITATGE SOCIAL A SFG

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols augmenta la seva bossa de pisos adquirits per destinar a habitatges socials, després de la compra anunciada el mes d’octubre de dos pisos de Bankia al Sot dels Canyers per un import de 24.494 i de 38.367 euros respectivament.

Es tracta “d’un pis del carrer Pontevedra i d’un altre fora d’aquest àmbit”, segons anunciava l’alcalde, Carles Motas, que el passat dijous ja va formalitzar la compra d’un tercer a la notaria i que en els propers dies es farà efectiva la d’un quart habitatge.

Recordem que en el darrer informe realitzat pels tècnics d’habitatge s’informava que a Sant Feliu s’havien detectat 147 situacions de necessitats habitacionals per vulnerabilitat i és per això, declarava Motas, “que en els pressupostos del 2018 ja s’ha previst una partida per si van sortint noves oportunitats, atès que l’Ajuntament té dret de retracta sobre els pisos que les entitats bancàries posen a la venda i, si els habitatges reuneixen les condicions, augmentarem la bossa que destinarem a aquest efecte”.

Ha funcionat positivament la connexió entre l’Ajuntament i l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, que és la que informa dels pisos propietat dels bancs que les entitats posen a la venda.

Fa uns mesos que el govern també va fer pública la intenció de reformar l’antic hotel Mediterraneo, on hi sortirien entre 10 i 12 habitatges, però l’actual situació a la Generalitat pràcticament ha paralitzat aquesta gestió i altres vinculades a l’herència dels germans Anlló, com és el cas de la venda de l’Hotel Panorama.

El més llegit

I després