I després

Més de 600 persones gaudeixen dels Pastorets de Sant Feliu de Guíxols

Compartiu aquesta història

Un any més han tingut lloc a la nostra ciutat els tradicionals Pastorets de Sant Feliu, que l’Agrupació Teatral Benet Escriba porta al Teatre Auditori Narcís Masferrer.

Els Pastorets de Sant Feliu de Guíxols, representats des del 1990, són un punt neuràlgic del teatre a casa nostra. Des del començament, les representacions movien un gran contingent humà entre actrius, actors i tècnics. En aquesta ocasió més de 80 figurants n’han format part, a més de diverses associacions com Percussió Ganxona, Mistreet Dance Studio i els Amics de la Sardana.

Roser Descayre, la Presidenta de l’Agrupació Teatral Benet Escriba ens fa un balanç d’aquesta edició i ens parla sobre tot el que comporta portar a terme una obra d’aquesta envergadura amb tants figurants.

 

Les dades parlen per si soles, més de 600 persones ha aplegat el Teatre entre les 3 funcions portades a terme els dies 26, 30 de desembre i 1 de gener.

 

Aquests han sigut uns Pastorets Solidaris ja que l’Agrupació ha destinat 1€ de cada entrada venuda al suport d’Infants i Adolescents amb Cardiopatia Congènita.

 

 

El més llegit

I després