El passat dissabte 27 de juny es va  celebrar la IV Marnató eDreams Sant Feliu de Guíxols, la tercera prova del calendari de reptes en mar obert amb la incorporació d’una nova distància, una travessia d’1,5km, aquesta edició ha incrementat la seva participació, donant cabuda a un gran nombre de nedadors, més de 600, entre els quals hi havia molts participants amateurs.
A les 10:00h des de Canyet, es va donar el tret de sortida a la primera prova de la jornada. Els nedadors tenien per davant un recorregut de 6km que transcorria molt a prop de la costa, fet que va permetre als participants gaudir del fons marí mentre avançaven braçada a braçada. Durant el recorregut els nedadors van passar per la Punta d’en Bosch, Cala del Vigatà i van poder viure l’experiència de creuar nedant el Freu de la Punta de Garbí.
Els primers nedadors a completar el recorregut, foren Rafa Cabanillas i Jordi Bosch (1:07:44), que van nedar plegats durant tota la travessia i que, en una demostració de fair play van creuar la línia de meta junts, rebent els aplaudiments del públic que es congregava a la platja. El tercer nedador a arribar a fou Mario Guillin (1:11:45). En la classificació femenina la primera noia a arribar fou Minerva Pujol (1:15:26), en segon lloc Elisenda Llorens (1:16:01) i en tercera posició Savina Martínez (1:18:09).
A les 12:30h va arrencar des de Port Salvi la travessia d’1,5km. un recorregut més curt però igual d’espectacular. Els nedadors donaven la volta a la llosa de S’Adolitx i travessaven també el pas del Freu abans d’arribar a la Platja de Sant Feliu de Guíxols.
El primer nedador, Joel Blanca, va completar el recorregut en 21:31min. En segona posició va arribar Álvaro Pou (23:39) i en tercer lloc Enric Esquerre (23:54). El podi femení el van conformar Andrea López (24:27), en segon lloc Xènia Juan (26:07) i en tercera posició Miriam Díaz (27:08).
A les 12h es va celebrar a la platja una nova edició de la Marnató Kids on més de 40 nens i nenes es van divertir nedant i participant també d’aquesta festa del mar.
A l’arribada tots els nedadors van poder gaudir de la ja tradicional botifarrada, l’ocasió perfecte per reposar forces i finalitzar la jornada tots plegats.
Classificació Travessia 6km (Canyet-Platja de Sant Feliu de Guíxols): http://www.marnatonedreams.com/pdfs/resultados_pdfs/Resultados_Marnaton_eDreams_StFeliu_6km_2015.pdf
Clasificació Travesía 1,5km (Port Salvi-Platja de Sant Feliu de Guíxols):
http://www.marnatonedreams.com/pdfs/resultados_pdfs/Resultados_Marnaton_eDreams_StFeliu_1,5km_2015.pdf