I després

Més de 60 persones han participat a “Mou-te pel Mar” aquest passat diumenge

"Mou-te pel Mar" era el títol d'una activitat programada a Sant Feliu de Guíxols i a Palamós per netejar paratges naturals mentre es feia esport. Això es coneix com "Plogging".

Compartiu aquesta història

“Mou-te pel Mar” era el títol d’una activitat programada a Sant Feliu de Guíxols i a Palamós per netejar paratges naturals mentre es feia esport. Això es coneix com “Plogging”.

Aquest passat diumenge, a Sant Feliu de Guíxols, van participar més de 60 persones i en conjunt, amb Palamós, la xifra van sobrepassar les 150 persones. En total es va aconseguir recollir més de mitja tona de deixalles que, molt probablement, haguessin arribat al mar.

Llaunes, plàstics, papers i tovalloletes d’un sol ús van ser els principals residus recollits, encara que també hi van haver de més voluminosos com mobles abocats en aquests paratges.

Segons els organitzadors, aquesta és una d’aquestes activitats, però no és suficient i han celebrat que algunes localitats costeres, Sant Feliu de Guíxols n’és una, hagin decidit prohibir fumar a les platges.

A més, en el Ple del mes de setembre, va prosperar una proposta de modificació de l’ordenança de convivència ciutadana on es va acordar incloure sancions a aquelles persones incíviques que llencen les burilles a terra o fan servir el embornals de cendrers.

El més llegit

I després