I després

Més de 5.000 espectadors converteixen en un gran èxit el festival de l’humor ‘Salat’ de Sant Feliu

Salat, el nou festival d'humor de Sant Feliu de Guíxols, que s’emmarca en el Festival de Porta Ferrada, tanca amb gran èxit la seva primera edició amb més de 5.000 espectadors.

Compartiu aquesta història

Salat, el nou festival d’humor de Sant Feliu de Guíxols, que s’emmarca en el Festival de Porta Ferrada, tanca amb gran èxit la seva primera edició amb més de 5.000 espectadors.

Aquest cap de setmana s’ha celebrat en diferents espais de la ciutat amb caps de cartell com Martita de Graná, Santiago Segura, José Mota o Carles Sans.

El regidor responsable del Porta Ferrada, Josep Saballs, destaca que “ha estat un festival innovador, amb un registre d’humor que m’ha sorprès”, remarcant que també l’ha sorprès “l’èxit de convocatòria i la capacitat de programació després de tota aquesta situació inestable que vivim”.

A més, ha recordat que de cara a l’any que ve, quan el Festival de Porta Ferrada celebri el seu 60 aniversari, “es posarà de llarg, haurà de ser un Salat molt potent”.

Joan Roselló, de TheProject, organitzadors del Festival, explica que “estem molt contents d’haver assolit 5.000 espectadors en aquesta primera edició. A més, el fet que la majoria de les activitats i espectacles s’hagin desenvolupat a l’aire lliure, amb seients preassignats i distància social, ens ha permès gaudir del festival amb totes les garanties sanitàries.”

La directora del certamen, Anna Portomeñe, directora artística del Festival, destaca que “estem molt contents dels resultats. Els espectadors han pogut gaudir, riure i desconnectar, sentint-se segurs en un espai on tots els protocols de sanitat estaven cuidats al detall”.

També ha afirmat que “els artistes que han participat ja ens han fet saber que volen repetir en pròximes edicions. Volem que El Salat es converteixi en un Festival de referència, tant per espectadors com per humoristes”.

El més llegit

I després