I després

Més de 150 agents de viatges de l’operador turístic Tez Tour visiten la Costa Brava

Compartiu aquesta història

Segons informa la Diputació de Girona, del 22 al 27 de maig, la segona agència majorista emissora de turistes de països de la Federació Russa a Espanya i Catalunya, Tez Tour, celebra, per primera vegada a la Costa Brava, la seva convenció anual, en la qual participen 150 agents de viatges. La seu de la convenció és Lloret de Mar, que actualment és el municipi gironí que rep més turistes russos anualment.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona, organisme de promoció turística de la Diputació de Girona, l’Ajuntament de Lloret de Mar i l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya contribueixen a la celebració de la convenció dels agents de viatges de Tez Tour a la destinació programant-los viatges de familiarització a la demarcació. Aquests viatges tenen per objectiu promocionar la destinació i que els agents coneguin els productes turístics del territori i els valorin entre els seus clients finals.

La presentació de la convenció va tenir lloc el passat dimarts 22 a Lloret de Mar, i va comptar amb la partipació de Jaume Torramadé, president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona; Marian Muro, directora general de Turisme; Romà Codina, alcalde de Lloret de Mar; Vladimir Kaganer, director general de Tez Tour Rússia; Juan Carlos Pichs Pérez, director general de Tez Tour Espanya, i Eugeni Vasiliev, director comercial de Tez Tour Espanya.

Durant cinc dies, els 150 agents i operadors turístics russos duran a terme tres viatges de familiarització a la Costa Brava i a l’interior de la demarcació de Girona (Girona, Teatre Museu Dalí de Figueres, Peralada, Tossa de Mar, Blanes, Besalú, Castell-Platja d’Aro, entre d’altres), en grups de cinquanta persones, per tal de conèixer els atractius i serveis turístics de la destinació.

El Patronat de Turisme, Lloret Turisme, l’Agència Catalana de Turisme i el sector turístic privat treballen conjuntament per captar més turisme rus a la destinació i incrementar les ràtios d’arribada de turistes a Catalunya.

El més llegit

I després