I després

“MENJA BÉ, VIU MILLOR”, TALLERS I XERRADES SALUDABLES

El ritme frenètic del dia a dia sovint no ens deixa temps per reflexionar i planificar tasques quotidianes com els àpats, dels quals depèn que la nostra dieta incorpori uns aliments sans i variats.

Compartiu aquesta història

El ritme frenètic del dia a dia sovint no ens deixa temps per reflexionar i planificar tasques quotidianes com els àpats, dels quals depèn que la nostra dieta incorpori uns aliments sans i variats.

Cada vegada agafa més importància seguir hàbits saludables en el menjar, per aquest motiu l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament i el Mercat Municipal de Sant Feliu de Guíxols us presenten un conjunt de xerrades i tallers sobre nutrició.

Sota el títol de Milloreu la vostra salut, 7 hàbits alimentaris saludables, el dissabte 13 d’abril, d’11 h a 13 h al Mercat Cobert Municipal el nutricionista i coach expert en millora d’hàbits, Miquel Gironès, ens oferirà una xerrada enfocada a veure canvis pràctics i reals en el nostre dia a dia. Tractarà dels 7 mites més comuns sobre alimentació i l’estil de vida saludable, per tal de desmentir-los i veure millores en la nostra salut.

En Miquel és una persona que escolta. Perquè escoltant és l’únicaforma de dialogar i obtenir resultats que mai s’aconseguiran a través d’un monòleg professional client. El seu secret per assolir metes en temps rècord en les seves clientes i clients és el focus constant en els hàbits, la part pràctica dels conceptes.

El menjar i l’esport, Alimentació saludable per a esportistes, és portarà a terme el dissabte 11 de maig d’11 h a 13 h, al Mercat Cobert Municipal. A càrrec del preparador físic del gimnàs Vital, Joan Carles Ortega.
Aprèn a menjar de forma adequada a les teves necessitats segons l’esport que practiques i el temps que hi dediques. Sempre des de la perspectiva de la salut i utilitzant productes naturals, frescos i de proximitat. Adquireix uns conceptes bàsics que serviran per elaborar les teves pròpies dietes.

De 16 h a 18 h hi ha un taller programat a on aprendràs a elaborar batuts per abans i per després de l’entrenament, barretes energètiques, amanides saludables, esmorzars nutritius i altres plats per millorar el teu rendiment esportiu i la teva qualitat de vida.

El darrer dels tallers serà Aliments saludables per la vostra família, el cos us ho agrairà. Serà el dissabte 15 de juny, d’11 h a 14 h al Mercat Cobert Municipal. A càrrec del pediatre, escriptor i divulgador, Carlos Casabona; la infermera del ABS i educadora en nutrició infantil, Gemma Garcia i el xef del restaurant Els Tinars, Marc Gascons.

L’alimentació és un dret que tots tenim, però les presses i els amplis horaris dels supermercats amb la seva gran oferta de productes molt processats fa que ens oblidem d’anar més al mercat on podem triar aliments frescos, deproximitat i saludables.

Al final de la xerrada científico informativa es farà un show cooking per posar en pràctica tots el coneixements adquirits, i fer una degustació saludable amb les preparacions fetes.

Més informació a www.mercat.guixols.cat

El més llegit

I després