I després

‘Me llamo Violeta’, la propera pel·lícula del Cicle Gaudí a Sant Feliu de Guíxols

Compartiu aquesta història

El Cicle Gaudí de cinema torna a passar per Sant Feliu de Guíxols, aquest cop per projectar el film Me llamo Violeta. És la vuitena pel·lícula que enguany es programa a la població ganxona dins d’aquest Circuit Estable de Cinema Català, iniciativa que mira d’acostar als espectadors la filmografia produïda a Catalunya. Serà el divendres 15 de novembre, a les 21:00 hores, al Casino Guixolenc.

Me llamo Violeta és un documental que narra la història real de la Violeta, filla dels actors de cinema per a adults Nacho Vidal i Franceska Jaimes. Nascuda en un cos de noi, i batejada com a Ignacio Jordà, amb sis anys va dirigir-se als seus pares per dir-los: “Sóc una nena. Em dic Violeta”.

A través del testimoni no només de la Violeta i la seva família, sinó també d’altres joves transgènere i el seu entorn, el llargmetratge pretén mostrar les dificultats de tota mena que aquestes persones es troben al seu camí. La transexualitat viscuda en primera persona és l’eix de Me llamo Violeta, tota una reflexió sobre el gènere i la identitat sexual. El film està nominat als premis Goya en set categories, entre elles la de millor pel·lícula.

L’entrada general val 4’50€, mentre que presentant el Carnet Jove el preu és de 3€. Els membres del Club Vanguardia disposen d’un descompte del 2×1.

El més llegit

I després