El passeig de Sant Feliu de Guíxols compta amb un nou atractiu, un establiment de doble funció, especialitzat en la degustació de gelats i iogurts artesans complementats amb una gran varietat de capricis  per acompanyar-los: Masià Iogurt i Copes, amb la garantia i el segell de qualitat de la família Masià-Camarassa, és a dir: La Xixonenca on us serviran els seus productes per emportar o bé per gaudir-los tranquilament a la seva còmoda terrassa del Passeig del Mar.

Amb l’arribada del capvespre, en el mateix espai i a pocs metres de la Mediterrània, cobra vida Masià de Nit, una terrassa moderna, d’última generació en la seva estètica, que ofereix una atmosfera relaxant generada per l’entorn, el disseny i la llum. Un espai exclusiu, reposat,  ideal per la trobada i la conversa serena imprescindible en les nits d’estiu tot degustant, a més dels productes de gelateria artesana, els millors mojitos, gin-tonic’s premium, els refrescos i combinats que us vinguin de gust.

Masià Iogurt i Copes i Masià de Nit, és el resultat de la posada al dia permanent de l’hereva d’aquesta aquesta nissaga d’artesans que fa més de 60 anys que varen recalar a Sant Feliu de Guíxols, procedents de Xixona (Alacant), que han complagut els paladars guixolencs, durant més de mig segle amb els seus gelats, orxata i torrons amb fórmules totalment exclusives en diferents establiments de la ciutat com l’actual situat a la confluència de la Rambla Vidal amb el carrer Estret regentat per la Teresa Camarassa Masià i Josep Ma Vilatge Gómez.

Els dos representants d’una família, el record de la qual es remunta al inicis amb l’inoblidable carro ambulant empès per l’entranyable Pepe pels carrers de Sant Feliu, ha evolucionat fins els nostres dies oferint a tots els seus clients la qualitat de sempre  i els establiments d’última generació però conservant les fórmules i el sistema d’elaboració dels seus productes que els permeten continuar essent una marca de qualitat única a la Ciutat.

Cliqueu sobre les fotos per ampliar-les