I després

Marc Crosas aconsegueix títol a Mèxic i passeja l’estelada

Compartiu aquesta història

El jugador guixolenc Marc Crosas (24 anys), va celebrar la quarta corona del Santos Laguna (Mèxic) portant una senyera estelada de Catalunya, que es va col·locar a l’esquena després de finalitzar el partit i durant el lliurament del trofeu. El futbolista ganxó va participar com a titular en els dos partits de la final.

Abans del títol a Mèxic, el migcampista va guanyar el campionat de la Lliga i la Copa de la Lliga de França amb l’Olympique de Lió (2008) i la Copa de la Lliga d’Escòcia amb el Celtic Glasgow (2009) a més d’una curta estada a Rússia.

Crosas, que de Sant Feliu va recalar a la pedrera del F.C.Barcelona, va coincidir en l’equip català amb figures com Sergio Busquets, Xavi Hernández i Andrés Iniesta.
En el seu primer torneig en el futbol mexicà, va participar en quinze partits, vuit com a titular i en set va entrar de suplent.

Les intervencions en el Twitter encoratjant a xiular l’himne espanyol a la final de la Copa del Rei li varen costar insults i amenaces de diversos sectors de la resta de l’Estat i el reconeixement dels independentistes catalans. Uns l’han convertit en l’objectiu del anticatalanisme i altres en un referent internacional dels seus objectius polítics.

En aquesta ocasió tant la premsa espanyola com els seus detractors han tornat a inundar-lo de twits de menyspreu mentre que els sectors sobiranistes li dediquen articles glossant el seu compromís com és el cas de http://www.racocatala.cat

 

El més llegit

I després