I després

Mar Ulldemolins, David Verdaguer, Abel Folk o Àngels Gonyalons, entre els actors que formen part de les noves obres del certamen de teatre professional ‘Guíxols Escena’

El certamen de teatre professional 'Guíxols Escena' presenta les seves noves obres

Compartiu aquesta història

El certamen de teatre professional ‘Guíxols Escena’ presenta les seves noves obres:

■ ‘Començar’, amb Mar Ulldemolins i David Verdaguer, el dissabte 12 de març de 2022. Traducció i adaptació i direcció: Pau Carrió

La festa que la Laura ha fet per estrenar el seu pis s’ha acabat, però queda un últim convidat, el Dani. No es coneixen. Els dos tenen prop de 40 anys. Ella, té una feina d’alta direcció que li agrada i no té família propera. Ell, té una feina d’administratiu que detesta, i està divorciat. Dues persones intel·ligents i divertides, a punt de decidir, l’una davant de l’altra. Semblen a kilòmetres lluny. Els dos estan sols. Podrien anar-se’n al llit aquesta nit i no tornar-se a veure. O ni tan sols això. O potser tot està a punt de començar?

■ ‘Una teràpia integral’, amb Abel Folk, Àngels Gonyalons, Roger Coma i Andrea Ros, el dissabte 9 d’abril de 2022.

Tres persones s’apunten a un curs per fer pa que els canviarà la vida.

En Toni Roca fa més de deu anys que imparteix un curs intensiu de quatre setmanes per aprendre a fer pa. Hi ha poques places i bufetades per apuntar-s’hi. Els alumnes que s’hi inscriuen volen aprendre a fer pa, però el mètode parteix d’una simple i estranya premissa:

“Per fer un bon pa, no cal tenir la millor farina o el llevat més fresc, per fer un bon pa, cal estar bé amb un mateix”.

Adquiriu els tiquets i consulteu tota la informació a: guixols.cat/teatre

El més llegit

I després