I després

Lucía García Muñoz, la jove ciclista ganxona que està aconseguint molts bons resultats

La ciclista de Sant Feliu de Guíxols, Lucía García Muñoz, es troba en un dels seus millors moments, i és que en els últims mesos no para d’aconseguir bones marques.

Compartiu aquesta història

La ciclista de Sant Feliu de Guíxols, Lucía García Muñoz, es troba en un dels seus millors moments, i és que en els últims mesos no para d’aconseguir bones marques. La jove de 18 anys ha fet podis a La Copa d’Espanya, competit als Europeus amb la selecció Espanyola o fins i tot ha participat en curses a nivell internacional amb la Selecció amb les que ha pogut quedar Top 10.

En aquests últims dos anys, la Lucia ha passat a nivell junior i això li ha permès competir no només a nivell nacional sinó que també a internacional.

La seva passió per l’esport de dues rodes neix ja en la infantesa, i s’ha convertit en una forma de vida.

Competeix amb un equip que té seu a Santa Cristina d’Aro, però els entrenaments els fa a Ripoll. Estudia en un centre de tecnificació a través de la Federació Catalana de Ciclisme. Una oportunitat que li ha ajudat moltíssim a compaginar la vida d’estudiant amb la d’esportista.

Segons diu la jove ciclista, ‘amb esforç es pot arribar a on vulguis’. Desitgem que continuï perseguint els seus somnis d’arribar al més alt del mon del ciclisme amb les mateixes ganes i il·lusió que està fent fins ara.

El més llegit

I després