La ciclista de Sant Feliu de Guíxols, Lucía García Muñoz, es troba en un dels seus millors moments, i és que en els últims mesos no para d’aconseguir bones marques. La jove de 18 anys ha fet podis a La Copa d’Espanya, competit als Europeus amb la selecció Espanyola o fins i tot ha participat en curses a nivell internacional amb la Selecció amb les que ha pogut quedar Top 10.

En aquests últims dos anys, la Lucia ha passat a nivell junior i això li ha permès competir no només a nivell nacional sinó que també a internacional.

La seva passió per l’esport de dues rodes neix ja en la infantesa, i s’ha convertit en una forma de vida.

Competeix amb un equip que té seu a Santa Cristina d’Aro, però els entrenaments els fa a Ripoll. Estudia en un centre de tecnificació a través de la Federació Catalana de Ciclisme. Una oportunitat que li ha ajudat moltíssim a compaginar la vida d’estudiant amb la d’esportista.

Segons diu la jove ciclista, ‘amb esforç es pot arribar a on vulguis’. Desitgem que continuï perseguint els seus somnis d’arribar al més alt del mon del ciclisme amb les mateixes ganes i il·lusió que està fent fins ara.