I després

L’Oktoberfest alemanya triomfa a Sant Feliu en ple mes d’agost i allarga l’estada

Compartiu aquesta història

Molts es preguntaran que com es pot celebrar una festa de tardor el mes d’agost però com si del circ es tractés i, emplaçat en el mateix espai de la carretera de Girona, ens ha sorprès l’arribada d’aquesta oferta-espectacle per primera vegada a Sant Feliu.

Amb una organització més que acurada, els impulsors d’aquesta festa itinerant basada en l’Oktoberfest (Festa d’octubre) típica alemanya ha sorprès als guixolencs que han omplert la carpa per gaudir de dos productes bàsics alemanys com és la cervesa i els frankfurts a més d’altres tipus de viandes per consumir.

A més hi la música típica i els balls que, interpretats amb veus greus i acordions enfilats, transporten a la clientela a Baviera i Munich, els marcs més típics del lleure germànic, en plena zona de Vilartagues on la gent encuriosida i els amants de les cerveses de sabor nòrdic s’hi han deixat caure.

Un dels responsables d’aquesta mena de fira-espectacle-negoci, David Stey, comentava a Ràdio Sant Feliu que es tracta de portar un tastet de la festa més multitudinària del nostre país a través d’una carpa gegant on es pot trobar, cervesa típica, gastronomia, cultura, ball i concursos alemanys. Una oferta familiar amb entrada lliure i productes de primera qualitat, amb quatre tipus de cervesa (una sense alcohol).

De fet tenien previst estar-se quatre dies però la bona acollida que han tingut ha fet que s’estiguin fins aquest diumenge en horari diari de 19:00 h a 00:00. El portaveu ha destacat que a Sant Feliu s’han sentit ben acollits i ben tractats a diferència d’alguns municipis en què alguns empresaris hotelers no els contemplaven com a una activitat complementària sinó com a una competència directa, la qual cosa han agraït públicament als de Sant Feliu.

El més llegit

I després