I després

L’ocupació hotelera supera el 80% durant l’estiu i torna a les xifres del 2019

La nova Oficina de Turisme bat rècord amb més de 12.500 visitants, 5.400 més que l’any 2022

Compartiu aquesta història

Aquest estiu, l’ocupació hotelera a Sant Feliu de Guíxols ha superat el 81%, el que significa millorar lleugerament les dades que es van obtenir a la ciutat l’any 2019, abans de la pandèmia. L’alcalde de la ciutat, Carles Motas, destaca que aquestes dades són una “molt bona notícia”.

En el global de la temporada estival a Sant Feliu, des de l’Associació Guíxols Comerç i Turisme, la seva presidenta, Alèxia Sánchez, explica que la valoració és “molt positiva” i que esperen encarar la nova temporada “amb una bona dinàmica”.

La Maria Carmen Pérez de Restaurant Can Julià i Marian Bretones, de la botiga Alicia, fan també una bona valoració de la temporada que acaba.

La temporada d’estiu ja es preveia d’alta afluència després de que la passada Setmana Santa tingués importants xifres de visitants.

La nova Oficina de Turisme rep 12.500 visitants en els primers 5 mesos

Aquest any s’ha fet el trasllat de l’Oficina de Turisme de Sant Feliu des del Monestir fins la històrica Casa Masó situada a La Rambla.

Cinc mesos després de la seva obertura, l’espai ha rebut més de 12.500 visitants, 5.400 més que en els mateixos mesos del passat 2022. L’any passat es varen rebre poc més de 7.000 visitants en aquest mateixos mesos. L’alcalde afirma que veient aquestes xifres, el trasllat ha estat “un encert”.

El nou espai està dividit en dues parts. Una primera és per a oficines i sales de reunions per les àrees de Turisme i Promoció Econòmica. Una segona és per a l’atenció directa als usuaris turístics, amb tres mostradors.

L’oficina també ofereix la darrera tecnologia amb pantalles digitals d’informació pels visitants, a més de jocs interactius sobre Sant Feliu. També hi ha zones d’exposició del marxandatge disponible.

El més llegit

I després