I després

Lluís Llach participarà divendres a la presentació de l’assemblea del BExI a Sant Feliu

Compartiu aquesta història

El cantautor Lluís Llach participarà a la presentació de l’Assemblea Territorial del Baix Empordà per la Independència que se celebrarà aquest divendres, 21 d’octubre a les 21:00 h. al Teatre Auditori Municipal Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols.

Amb el lema 40 anys després de l’Assemblea de Catalunya, anem cap a la constitució de l’Assemblea Nacional Catalana, els ponents, que entre altres seran; Josep Albertí, Assumpció Cantalozella, Pere Pugès i Rafael Subirachs (amb la col·laboració de Lluís Llach i la presentació d’Olga Cercós), explicaran les raons que impulsen als seus integrants a constituir-la per tal d’assolir la independència.

Es tracta, doncs, d’engegar el procés de creació, a Catalunya, d’una organització popular, unitària, plural i democràtica amb l’objectiu de conscienciar i mobilitzar a la majoria de ciutadans per tal d’aconseguir, de forma pacífica i democràtica, objectius com ara la recuperació de la independència política de Catalunya, mitjançant la constitució d’un Estat de dret democràtic i social.

Arxiu de la Declaracio_Conferencia_Nacional_per_Estat_Propi

 

 

El més llegit

I després